Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 3 c. à café de sel
- 250 g de riz, parboiled
- 700 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 blancs de poulet (d’env. 130 g)
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de beurre
La sauce
- 200 g de crème demi-écrémée, 25% de matière grasse
- 80 g de vin blanc
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 50 g de lard fumé, en tranches, en lanières (1 cm),
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Velouté orange-courge
35min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Soupe de potiron
35min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Haricots verts au thym
1h 10min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min