Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purée de pommes de terre-poireaux
- 300 g de poireaux, en morceaux
- 700 g de pommes de terre à chair farineuse, épluchées, en morceaux (1 cm)
- 300 g de lait entier
- 1 c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- ¼ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
Sauce aux quenelles
- ½ cube de bouillon de viande
- 150 g d'eau
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, selon les goûts
- 20 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Crème de bettes
35min
Purée de pommes de terre
45 Min
Gratin de chou-fleur
55min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe de potiron
35min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min