Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
Alternatieve recepten
Quiche poireaux-lard
1j
Quiche lorraine
50 menit
Pesto au basilic
10 min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Tarte aux pommes facile
45 Min
Gratin de l’armailli
50 menit
Ratatouille
40 min
Lasagne à la bolognaise
2j 30 menit
Omelette aux courgettes
40 min
Couscous au rouget et aux poivrons
30 min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2j