Compatibele versies
Galettes de patates douces à la rhubarbe et compote d'anis
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de patates douces, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux (± 5 cm)
- 1 échalote
- 100 g de farine de blé
- 3 oeufs
- ½ c. à café de levure chimique
- 60 g de flocons d'avoine, gros
- ½ c. à café de piment, sec, en flocons
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de graines de cumin
- de l'huile végétale, pour frire
Compote de rhubarbe et d'anis
- 800 g de rhubarbe, épluchée, en morceaux (2 cm)
- 20 g de liqueur d'anis (ex. Pernod)
- 50 g de sucre
- 40 g d'eau
- 2 c. à café de maïzena
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Pak-choï et riz au jambon
40 min
Crêpes sans lactose à la confiture
Geen beoordelingen
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Geen beoordelingen
Légumes farcis
1h 20 min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50 min
Croustade aux champignons
1 godz. 40 min
Kimchi risotto
30 min
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1h
Moussaka de lentilles
2h 20 min
Bolognaise au soja
40 min
Soupe aux lentilles et aux épinards
50 min