Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Purée de pommes de terre
45 min
Ratatouille
40 min
Viande hachée
35 min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40 min
Petits pois au jambon
30 min
Artichauts à la romaine
50 min
Artichauts à la romaine
50 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min