![Vin chaud Vin chaud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ffece111-42d6-46c5-8ce5-ed59d648d59d/Derivates/9ba97501-5f33-418a-90fe-73f05fabad1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de sucre de canne
- 1 orange, bio coupée en deux
- 1 gousse de vanille, coupée en deux, de biais
- 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
- 750 g de vin rouge, sec
- 40 g de rhum
- 2 clous de girofle
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 1 orange bio coupée en 6 rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1141.8 kJ / 272.2 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau du Vully
2h 30min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Vin blanc chaud
20p
Risotto
30min
Mousse au thon
5 min
Sauce cocktail
5 min
Mayonnaise
5 min
Fondue au fromage moitié-moitié
20p
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Polenta tessinoise
45min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min