Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 87.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Nœud au lard
2h 10min
Croissants au jambon
35 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Bonhomme en pâte
2h 10min