Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 87.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Nœud au lard
2h 10min
Knöpfli
50min
Rösti bernois
40min
Salade de carottes
15 Min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Croissants au jambon
35min
Tresse bernoise
1h 45min