Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'endives
- 20 g de beurre
- 300 g de riz risotto (par ex. Arborio)
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 125 g de fromage frais double crème au raifort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Risotto au poireau
40 Min
Carbonara végétarienne
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Risotto à la courge
35 Min