Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Lasagne verdi
1h 15min
Salade de melon aux lentilles en verrines
50 min
Caponata de lentilles
1h
Risotto alle cinque P
30 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15min
Quiche saumon, épinards, feta
1h