Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne verdi
1h 15min
Risotto au citron et épinards
30 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1 Std. 30 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Cake aux baies
1h 15min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Cake choco-courgettes
1 godz. 25 min
Tarte aux épinards
55min