Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 190 g de betteraves crues, pelées, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin rouge
- 400 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l)
Les saltimboccas
- 8 escalopes de veau (par ex. noix, d’env. 50 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de sauge fraîche (d’env. 20 g), effeuillée
- 4 tranches de jambon cru (env. 50 g), coupées en deux
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 200 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35 min
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Soupe de betteraves
45 min
Soupe céleri-pomme
30 min
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min
Risotto à la courge
35 min