Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les lentilles
- 1200 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes, séchées, entières (cuisson 20 minutes)
- ½ c. à café de sel
La salade
- 40 g de pignons de pin
- 80 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 70 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 20 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 100 g de mâche
- 50 g de poivrons rouges grillés, en conserve, égouttés, partagés dans la longueur
- 200 g de feta, en dés (1 cm)
- 50 g d'olives kalamata, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au thon
5min
Salade de carottes
15min
Houmus
10 min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1u. 15min
Caponata de lentilles
1h
Salade de légumes citronée
15min
Curry de légumes à l'indienne
1h 10min
Salade pommes-carottes
5min