Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 30 g de cresson frais
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté courge-coco
45 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Curry de courge au poulet
45 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Curry de lentilles
50 Min
Curry vert de poulet
55 Min
Risotto aux poivrons
35 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Curry panang
45 Min