Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 30 g de cresson frais
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux épinards et asperges
40min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Émincé à la zurichoise
50min
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Curry de courge au poulet
45min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Ragoût de bœuf
1h 50 min.
Soupe de potiron
35min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Risotto à la courge
35min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h