Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 cm de gingembre, frais, pelé, râpé finement
- 1 c. à soupe de pâte de curry rouge
- 700 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) épépinée, en dés (1½ cm)
-
130
g de haricots noirs en conserve, rincés, égouttés (poids égoutté 130 g)
of 130 g de haricots rouges en boîte - 1 boîte de conserve de tomates pelées en dés, en boîte (230 g)
- 250 g de lait de coco
- 2 c. à café de sel
- 4 blancs de poulet (d’env. 130 g)
- ½ bouquet de racine de coriandre, fraîche (env. 10 g), pluches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Teriyaki
45 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min
Curry de lentilles
50 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 Min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 Min
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Curry de courge
1 Std.
Soupe thaïe aux nouilles
35 Min
Crevettes au curry
35 Min
Crevettes sweet and sour
40 Min
Curry de légumes et tofu
1 Std.