![Curry de légumes à l'indienne Curry de légumes à l'indienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B74717F0-656A-40C9-932F-6E8812D3D59E/Derivates/be73059e-3fe1-4030-9ee9-e99a12b7b020.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm de gingembre, épluché, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g de courge butternut, épluchée, en morceaux (2 cm)
- 400 g de pommes de terre à chair farineuse, épluchées, en morceaux (2 cm)
- 2 ½ c. à soupe de curry en poudre
- 30 g d'huile d'arachide
- 1 ½ c. à café de sel
- 120 g de tomates, en morceaux
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 245 g de pois chiches, cuits (ou 1 boîte de 420 g), rincés et égouttés
- 250 g de lait de coco
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,25 l)
- 2 c. à soupe de jus de citron vert
- 4 brins de coriandre frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de quinoa et brocolis
1u. 10min
Curry de courge
1h
Chana Masala
45min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Dhal
40min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Curry de lentilles
50 мин.
Curry de légumes et tofu
1h
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto au citron et épinards
30min
One pot de riz à la tomate
30min