![Gratin de quinoa et brocolis Gratin de quinoa et brocolis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01A0C9BC-EAF4-4534-B0D5-7A2E9E99AF58/Derivates/8949306e-3bc6-4f08-9420-ef3e18e69064.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 pincées de poivre noir, moulu
- 650 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de quinoa (cuisson 20 minutes)
- 500 g de brocolis en petits bouquets, tronc pelé, coupé en deux dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 250 g de champignons de Paris, frais, blancs ou bruns, coupés en quatre ou en six selon leur taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Curry de légumes à l'indienne
1 godz. 10 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 Min
Curry de légumes et tofu
1 Std.
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
One pot de riz à la tomate
30 Min
Carbonara végétarienne
30 Min