Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 pincées de poivre noir, moulu
- 650 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de quinoa (cuisson 20 minutes)
- 500 g de brocolis en petits bouquets, tronc pelé, coupé en deux dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 250 g de champignons de Paris, frais, blancs ou bruns, coupés en quatre ou en six selon leur taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Lasagne verdi
1h 15min
Carbonara végétarienne
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto au citron et épinards
30min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Curry de légumes et tofu
1h
Curry de légumes à l'indienne
1h 10 min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto à la courge
35min