Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de légumes variés (céleri branche, carottes et oignons), en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 320 g de tagliolini
- 60 g de vin blanc, sec
- 50 g d'oignon, en morceaux (2-3 cm)
-
100
g de speck tyrolien, en dés (1-2 cm)
of 100 g de lardons (1-2 cm) - 800 g de chair de potiron, épluché et préparé, en morceaux (2-3 cm)
- 10 g de beurre
- 250 g de mozzarella de lait vache, en morceaux (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto aux poivrons
35min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto au citron et épinards
30min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Gratin de cornettes
50min
Lasagnes à la courge
1hod. 40min
Risotto à la courge
35min