Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de légumes variés (céleri branche, carottes et oignons), en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 320 g de tagliolini
- 60 g de vin blanc, sec
- 50 g d'oignon, en morceaux (2-3 cm)
-
100
g de speck tyrolien, en dés (1-2 cm)
of 100 g de lardons (1-2 cm) - 800 g de chair de potiron, épluché et préparé, en morceaux (2-3 cm)
- 10 g de beurre
- 250 g de mozzarella de lait vache, en morceaux (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto alle cinque P
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 min
Curry de courge au poulet
45 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Potée de riz à la courge
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Risotto à la courge
35 min