Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de cornettes
50min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min
Gratin de quinoa et brocolis
1j 10 menit
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Pennette safran et crevettes
30min
Carbonara végétarienne
30min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min