Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min
Carbonara végétarienne
30min
Linguine au pesto avec agrumes et herbes
25 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Linguine à la carbonara de courgettes
30min
Penne all’arrabbiata
20 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min