Compatibele versies
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino, en morceaux (2-3 cm)
- 250 - 300 g de mozzarella égouttée, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 300 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 c. à café de sel, à adapter
- 1 pincée de poivre
- 350 g de pâte sèche courte, type maccheroncini
- d'huile de friture
- 500 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2859 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Gratin de l’armailli
50min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 Min
Tagliolini à la courge
1h 20min
Carbonara végétarienne
30min
Trenette au pesto
45 Min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Gratin de cornettes
50min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min