Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 250 g de carottes, en morceaux (3 cm)
-
400
g de tomates, mûres, en morceaux (3 cm)
of 400 g de tomates pelées en dés, en boîte -
100
g de courgettes, coupées en quartiers, épépinées, coupées en dés (1 cm)
of 100 g de petits pois surgelés (décongelés) - 100 g d'eau
- 250 g de riz, mi-cuit (temps de cuisson 18 à 20 minutes)
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 130 g de haricots rouges en conserve (petite boîte), lavés, égouttés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6910.2 kJ / 1651.6 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 313.9 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
One pot penne-poireaux
30 min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Riz aux légumes et tomates avec petits pois et maïs
35 min
Tarte aux légumes
1h
Risi e bisi
35 min
One pot de riz à la tomate
30 min
One pot à la grecque
30 min
Potée de riz à la courge
50 min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 min
Pâtes au four rapides
55 min