Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
-
175
g de farine bise
of 180 g de farine de blé - 80 g de beurre en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Découpage et préparation des légumes
- 500 - 600 g de légumes variés p.ex. (oignons, poireaux, carottes, courgettes, céleri, chou-rave, épinards, potiron, brocoli) en morceaux de 2 cm
- 1 - 2 gousse(s) d'ail (optioneel)
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- 1 œuf
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
-
100
g de gruyère, concassé ou râpé (voir conseil)
(optioneel)
of 100 g de fromage, toutes sortes, concassé ou râpé (voir conseil) (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Lasagnes aux lentilles
1 Std. 15 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min
Tarte aux légumes
25 Min
Potée de riz à la courge
50min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Pâtes au four rapides
55 min