Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil plat frais (env. 20 g), effeuillé
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 min.)
- 20 g de concentré de tomates
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de cumin en poudre
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 180 g de yogourt nature
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1585 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Tarte aux légumes
1 Std.
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
One pot à la grecque
30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Lasagnes aux lentilles
1 Std. 15 Min
Risotto à la courge
35min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.