Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 Min
Bolognaise aux noix
35 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
'Mac & Cheese' au butternut
45 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Médaillon végétarien
1 Std. 10 Min
Risotto aux noix et tomates au four
40 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
1 Std. 20 Min
Boulettes à l'aubergine
1 Std.
Tofu en ragoût
30 Min
Burger végétalien aux haricots
1 Std. 20 Min