Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto aux noix et tomates au four
40 Min
Pâtes aux tomates et à la feta
50 Min
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1hod.
'Mac & Cheese' au butternut
45 min
Galette de pommes de terre et d'amandes aux haricots et à la sauce tomate
50 Min
Moussaka de lentilles
2hod. 20min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1hod.
Champignons crémeux et pommes de terre rôties croustillantes
1hod. 30min
Noix de cajou et légumes à la sauce au beurre de cacahuètes avec du riz
45 min
Nouilles sautées aux légumes
30 min