Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomates au four
- 100 g d'oignons, coupés en 2
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de sucre brun
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 6 brins de thym, frais effeuillées, et plus pour la garniture
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates cerises, coupées en 2
Risotto aux noix et finition
- 80 g de cerneaux de noix
- 1 oignon, coupé en 2
- 40 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto par ex. Carnaroli ou Arborio (12-15 minutes de cuisson)
- 800 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes, vegan
of 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), vegan - ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de zeste de citron, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de légumes indien
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 godz.
Brownies vegan
2 Std. 40 Min
Gnocchi Tricolore
35 min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 Std. 45 Min
'Mac & Cheese' au butternut
45 min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Gâteau aztèque
1 godz.
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Boulettes à l'aubergine
1 godz.