Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil plat frais (env. 10 g), effeuillé
- 40 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- 20 g de concentré de tomates
- 425 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 pincée de cumin en poudre
- 1 pincée cannelle, moulue
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 90 g de yogourt nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Salade de millet en verrines
1 Std.
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Potée de riz à la courge
50 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 Min
Risotto à la courge
35 Min