Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
-
10
g de cerfeuil, frais un peu effeuillé
of 10 g de persil frais - 30 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 150 g de courgettes, coupées en deux, détaillées en fines lamelles
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 50 g de roquette grossièrement hachée ou effilochée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50 min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 min
Potée de riz à la courge
50 min
Tartare d’œufs
35 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min
Risotto à la courge
35 min
Tarte flambée aux poireaux
40 min