Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La bolognaise
- 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 400 g de courge (potimarron), pelée, en morceaux (3 cm)
- 10 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de beurre à rôtir
- 500 g de viande hachée, porc et bœuf
- 100 g de vin rouge
- 1 boîte de conserve de tomates pelées, en dés (400 g)
- 40 g de concentré de tomates
- 2 brins de romarin, frais
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La béchamel et finition
- 700 g de lait
- 70 g de beurre et un peu plus pour graisser
- 70 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 12 feuilles de de pâtes sèches, type lasagne
- 250 g de courge, (potimarron), pelée, en morceaux (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2786 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Risotto alle cinque P
30min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 Std. 15 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Potée de riz à la courge
50min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Risotto à la courge
35min
Tarte flambée aux poireaux
40min