Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 15 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de tomates en boîte
- 1 c. à café de sucre
-
2
c. à café de pâte de bouillon de légumes
of 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'épices italiennes
- 1000 g de gnocchi (frais et préparés d'avance)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine à la carbonara de courgettes
30p
Risotto aux noix et tomates au four
40p
Nouilles sautées aux légumes
30p
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Goulasch de soja aux boulettes
1h 25min
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
45p
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40p
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 Min
Pâtes au blé complet à la crème de pois chiches et crevettes
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40p
Risotto à la saucisse et aux pois
30p