Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poivron jaune
- 1 poivron vert
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
-
250 - 300
g de tomates pelées, concassées en dés 1 cm
of 250 - 300 g de tomates olivette, type San Marzano, en dés (1 cm), pelées et épépinées - 40 g de câpres au sel, dessalées (auparavant passées dans de l’eau tiède)
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 320 g de spaghettini
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade arc-en-ciel expresse
10min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Penne au thon
35min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30min
Tarte aux légumes
25min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 мин.
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Tartelettes aux légumes
55 Min
Gratin de cornettes
50 мин.