Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 oignons de printemps, coupés en deux
- 1 petit morceau de gingembre, frais
- 300 g de petits pois surgelés
- 120 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison - ½ c. à café de sel
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- 1 sachet de safran en poudre
- 20 g de beurre
- 150 g de jambon cru doux, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Poulet en sauce à la pêche
40 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Salade de pâtes
35 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Linguine saumon et vodka
20 min