Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de riz à grain long (voir conseil)
- 1200 g d'eau
- 100 g de lard, fumé entrelardé, en fines tranches (2 mm)
- 100 g de saucisse de porc fumée, séchée et fumée, en fines rondelles (2 mm)
- 3 gousses d'ail
- 150 g de carottes, coupées en morceaux
- 10 g de gingembre, frais, coupé en lamelles
- 30 g d'huile neutre, par exemple, l'huile de soleil de fleurs
- 400 g de côtes de bettes, coupées en julienne (2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2732 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Chicken Teriyaki
45 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1 godz. 20 min
Sauce bolognaise
3h 15min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Stroganoff
45 min