Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 brins de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- 20 g de parmesan ou autre, selon les goûts (optioneel)
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 20 g d'oignons, coupés en lanières (3-4 cm)
- 80 g de céleri-branche, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 40 g de carottes, coupées en morceaux (3-4 cm)
- 3 - 5 feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 œufs
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
tranche de jambon cuit (optioneel)
of 2 tranches de fromage, mi-dur ou autre, selon les goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de betteraves
10 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Nouilles udon aux legumes
40min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Riz au mélange de légumes
55min
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1h 5min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30min
Menu à trois plats pour deux en 30 minutes
1h 15min
Légumes sautés
10 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Cornettes à la viande hachée
30min