Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 brins de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- 20 g de parmesan ou autre, selon les goûts (optioneel)
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 20 g d'oignons, coupés en lanières (3-4 cm)
- 80 g de céleri-branche, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 40 g de carottes, coupées en morceaux (3-4 cm)
- 3 - 5 feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 œufs
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
tranche de jambon cuit (optioneel)
of 2 tranches de fromage, mi-dur ou autre, selon les goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1 godz. 20 min
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35 min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Riz Casimir
45min
Macaronis du chalet
45min
Soupe d'orge des Grisons
55min
Polenta et ragoût de champignons
45min