Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les röstis de légumes
- 800 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées, coupées en deux ou en quatre
- 200 g de carottes, pelées
- 120 g d'oignons, coupés en deux ou en quatre
- 200 g de courgettes, extrémités coupées
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe d'huile végétale
- 2 c. à soupe de farine
La sauce aux champignons
-
250
g de champignon de Paris
of 250 g de pleurotes du panicaut, frais - 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
-
100
g de vin blanc
of 100 g d'eau - 200 g de demi-crème à sauce (1 pot)
- 15 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
¼
de cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of ¼ de c. à café de bouillon de légumes en pâte - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 960.8 mg
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates
40 min
Risotto alle cinque P
30 min
Chili de bœuf et feta au citron
Geen beoordelingen
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Biscuits au tiramisu
1h 30 min
Tarte aux légumes
25 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Salade de poulet au curry
30 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1sa 15 dk
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40 min