Risotto au citron et épinards
TM6 TM5

Risotto au citron et épinards

4.2 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g d'Appenzeller, fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
  • 80 g d'oignons, coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 citron, bio, zeste râpé
  • 730 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu
  • 150 g de pousses d'épinard frais
  • 2 c. à soupe de jus de citron

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1826.4 kJ / 436.5 kcal
Eiwitten
11.7 g
Koolhydraten
65.9 g
Vetten
11.9 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
1.7 g
Natrium
491.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten