Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tranches de pain bis (1 cm)
- 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
- 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
- 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
- 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
- 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 100 g de crème entière
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café d'origan séché
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Croûtes au fromage au four
35min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Tarte aux légumes
1 Std.
Salade au cervelas et fromage
25 Min
Risotto alle cinque P
30min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Pâtes au four rapides
55 min