Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 50 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- ½ citron, zeste prélevé à l’économe
- 550 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
- 450 g d'eau
- 300 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 menit
Gratin de gnocchis au poireau
50 menit
Risotto alle cinque P
30 min
One pot de riz à la tomate
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Potée de riz à la courge
50 menit
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Gratin de cornettes
50 menit
Risotto à la courge
35 Min