Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g knoflookteentjes
- 5 takjes verse rozemarijn
-
150
g sneetjes spek
of 150 g ham -
800
g kalkoendij, ontveld, met been
of 800 g kippenpootjes, ontveld, met been - 1 tl zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie (2 el)
- 1300 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (4 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Kimchi
Brak ocen
Forel met hollandaisesaus
50min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
IJssandwich
Brak ocen
Vislasagne met courgette
1h