Apparaten en Accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optioneel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
423.8 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Vetten
18 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
64.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forelmousse
5min
Appel-notenbrood
1u. 25min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Kruiden- en citroenzout
1u.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Hartenbroodjes
1u.
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Mousse van tonijn
10min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Pompoenbrood
1u. 45min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min