Compatibele versies
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kip tikka masala
1h 10min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Piña Colada sorbet
30 分钟
Pompoen baba ganoush
35min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Romige aspergesoep
25min