Compatibele versies
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Gin en lavendelijs
14h 35 min
Bechamelsaus
15min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Banketbakkersroom
15min