Compatibele versies
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20 min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Klassieke sabayon
15 dk
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2sa
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Koffiedessert
15 dk
Sabayon met sinaasappellikeur
15 dk