Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farofa
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
La moqueca
- 160 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 300 g de poivron rouge, coupé en rondelles
- 300 g de poivron vert, coupé en rondelles
- 600 g de filets de poisson
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc en grains
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge frais
- 50 g d'huile végétale
- 600 g de tomates concassées en conserve
- 500 g de crevettes crues, décortiquées
- 200 g de lait de coco
- coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515.7 kJ / 601.3 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1145.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet tikka masala
35 Min
Bobó de crevettes
45min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30min
Curry de crevettes et choux pak-choï
40p
Pad Thaï
50 Min
Cari poisson
35 Min
Chicken korma
50 Min
Chop suey aux gambas
1h
Tom Yam
30min
Boulettes de poissons épicées, curry de légumes du soleil
1h
Curry vert de cabillaud
50 Min
Curry de crevettes à la citronnelle
35 Min