Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de bulbe de fenouil, coupé en six
- 190 g de blancs de poireau, émincés
- 15 g d'huile d'olive
- 10 g de farine de blé
- 1000 g d'eau
- 10 g de fumet de poisson, déshydraté
- 120 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, coupé en dés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait demi-écrémé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 855 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de langoustines à la coriandre
1hod.
Crème de lentilles corail
35 min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Soupe de poulet à la citronnelle
35 min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 min
Soupe de poulet à l'estragon
25min