Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
of 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Potée végétarienne
1h
Galettes de betterave
40min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15min
Blanquette de panisse
1h 30min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15min
Chili végétarien
1 Std. 5 Min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10min