Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
of 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1j 20 menit
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1j
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 menit
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2j
Galettes de betterave
40 min
Blanquette de panisse
1j 30 menit
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2j
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2 godz. 20 min
Potée de haricots azuki à la provençale
13 godz.
Chili végétarien
1 godz. 5 min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1 Std. 15 Min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min