Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison
- 300 g d'eau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de petits pois frais écossés
- 100 g d'asperges vertes, fendues en deux dans la longueur
- 50 g de pois gourmands
- 50 g de fèves fraîches, écossées et pelées
- 2 branches de basilic frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 200 g de fromage de brousse de brebis
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 21.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés d'aubergine
35min
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40p
Légumes grillés en corolles
1h
Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori
1h 20min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Pizza à la farine d'épeautre
1h 55 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Aubergines d'Almagro marinées
96u.
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Tartelette courgette-brebis
50min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Tarte printanière
50min