![Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8768670B-04A5-4CB4-B1A2-9B21955CB7D6/Derivates/182ede96-f1af-4bf8-b47b-289a9872a957.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto tout vert
40min
Risotto d'orge perlé à la feta
1 Std. 5 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Crème de pois chiches au lard
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min