Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 min
Façon thaïe
25 min
Minestrone de légumes verts
1h
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Risotto tout vert
40 min
Curry de lentilles aux épinards
40 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Cake au thé à la bergamote
1h 25min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 min