Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles aux asperges
1h
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto au vin rouge
45min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto d'orge perlé à la feta
1 Std. 5 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min