Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 1 orange, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 6 graines de coriandre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La salade
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de boulgour
- 300 g de fenouil
- 60 g d'oignon rouge
- 1 orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 742 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15min
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15min
Salade asiatique de carottes, canneberges et coriandre
10 min
Salade de fenouil et pomme
20 min
Fenouil à l'orientale
15min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 min
Salade thaïe
15min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Salade d'épeautre au poulet
1h 15min
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Salade de petit épeautre aux légumes
1h 15min