Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1434.9 mg
Alternatieve recepten
Risotto verde
45min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 λεπτ.
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Espresso "baked" beans
35min
Asparagus risotto
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Milanese risotto
25 λεπτ.