Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1178.9 mg
Alternatieve recepten
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Asparagus risotto
40 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min