Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1178.9 mg
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Mushroom stroganoff
20 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1j 15 menit