Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 400 g can chickpeas, no added salt, rinsed and drained
- 40 g cornflakes
- 40 g quinoa flakes
- 1 egg
- 2 tbsp linseed meal
- 1 tbsp water
- 180 g ricotta, firm
- 2 tbsp semi sun-dried tomatoes
- 1 tbsp fresh chives, plus extra to garnish
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground sweet paprika
- ground black pepper, to taste
- 90 g radishes, trimmed and thinly sliced (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 195.4 kJ / 46.7 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 24.4 mg
Alternatieve recepten
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 menit
Pisco sour
10 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1j
Kashta cream
10 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1j 10 menit
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Semolina pancakes (Beghrir)
1j
Soy bolognese
40 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1j 10 menit