Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g leftover bread (crusts and slices)
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus extra 20 g if needed
- Voeding
- per 750 g
- Calorieën
- 13622.6 kJ / 3255.9 kcal
- Eiwitten
- 57.3 g
- Koolhydraten
- 320.4 g
- Vetten
- 194.7 g
- Verzadigd vet
- 117 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 3443.5 mg
Alternatieve recepten
2 ingredient dough
30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25 min
White chocolate and tropical trifle
1h 45min
Chai vanilla mocktail
1h 15min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Festive fruit cake
30u. 55min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Edna's lemon curd tea cakes
30min