Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 120 g white wine
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g water
- 1000 g pipis, cleaned
- crusty bread, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 398.6 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 2172.4 mg
Alternatieve recepten
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Pumpkin soup
30min
Seafood con arroz
45 Min
Pearl rice meatballs
2h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Wonton soup
1h