Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 120 g white wine
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g water
- 1000 g pipis, cleaned
- crusty bread, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 398.6 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 2172.4 mg
Alternatieve recepten
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Hot and sour soup
55min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min